Noutati / Anunturi

14 Februarie 2020

Prezentare Softului EasyLaw și importanța lui în cadrul biroului

EasyLaw este un instrument de gestiune al activitații profesionale în domeniul juridic, lansat în ianuarie 2019 și rămâne cel mai inovativ soft în domeniul juridic conform The Time Legal Innovation.

Aplicația web based acordă o atenție deosebită securității informațiilor,oferind astfel protecția datelor utilizând servere de ultimă generație.

EasyLaw vine în varianta single user sau mulți user, drepturile de acces fiind personalizabile, diferențiat  în funcție de utilizator. Interfața prietenoasă și accesibilă  o face potrivită specialiștilor în domeniu, de la Cabinet Iindividual de Avocat, până la Societăți Civile  Profesionale de Avocați, Consilieri Juridici și altor persoane juridice și instituții care au departamente de specialitate.

Sincronizarea cu Portalul Ecris, stocarea electronică a documentelor, calendarul cu activitățile programate alături de reminder și alte alerte pe e-mail, modulul de rapoarte, gestiune, generare contracte și alte documente uzuale în activitatea juridică,  fac din EasyLaw instrumentul tău de succes indiferent de locul din care îți exerciți activitatea.

Pentru solicitarea unui cont demo și a ofertei de preț, vă rugăm să accesați link-ul: https://www.easylaw.ro/solicita-demo-aplicatie/

Vă asteptăm la stand pentru o prezentare în cadrul conferinței organizate de Baroul Dolj din data de 14-02-2020, pentru a răspunde întrebărilor  referitoare la funcționalitatea și modalitatea de achiziționare a softului EasyLaw.