Noutati / Anunturi

05 Septembrie 2019

Sesiune de formare organizată în cadrul proiectului "Program de educație și asistență juridică pentru îmbunătățirea accesului cetățenilor la justiție – JUST ACCES"

Baroul Dolj în colaborare cu U.N.B.R organizează la data de 12 septembrie 2019, ora 09.00, la Hotel Emma West, str. Calea Severinului, nr.3B, Craiova , Sesiune de formare organizată în cadrul proiectului "Program de educație și asistență juridică pentru îmbunătățirea accesului cetățenilor la justiție – JUST ACCES" .

Sesiunea de formare va acoperi în principal următoarele teme:

– tratarea reglementarilor privitoare sau cu incidenta în facilitarea accesului la justiție a cetățenilor, inclusiv grupuri vulnerabile, din perspectiva noilor coduri (Noul Cod Civil, Noul Cod de Procedura Civila/ Noul Cod Penal, Noul Cod de procedura Penala);

– analiza acestor modificări din perspectiva jurisprudențială;

– ajutorul public judiciar și asistența judiciară în materie penală – standarde de calitate și importanţa acestora din perspectiva accesului la justiţie.

 

Participarea este gratuită. Înscrierile se fac la secretariatul Baroului Dolj, în limita maximă a 28 de locuri. Vor avea prioritate avocații înscriși în registrul de asistență judiciară. 

Avocaților care participă la conferință le vor fi recunoscute, la cerere, 8 ore de pregătire profesională continuă.

Pentru înscrieri și eventuale informații suplimentare vă rugăm să contactați secretariatul Baroului Dolj. Persoană de contact dl ARMĂŞELU Adrian, telefon 0763667619, email: adrian.armaselu@barouldolj.ro până cel târziu 09 septembrie 2019.