Evenimente / Baroul Dolj

15 August 2007

Cupa Oltenia la fotbal

 

Baroul Dolj va organiza, în perioada 15-16 septembrie 2007, la Băile Govora, prima ediţie a unui turneu de fotbal pentru avocaţi, sub titulatura "Cupa Oltenia".

Manifestarea este ocazionată de inaugurarea Vilei Themis de la Călimăneşti-Căciulata, jud.Vâlcea, proprietate a Baroului Dolj.

Baroul Dolj invită barourile din judeţele Olt, Vâlcea, Gorj şi Mehedinţi să participe cu câte o echipă la această competiţie ce se va desfăşura în spiritul colegialităţii şi al fair-play-ului.

În realizarea acestui eveniment, Baroul Dolj a ales să invite echipe de fotbal formate exclusiv din avocaţi şi funcţionari ai Barourilor Vâlcea, Olt, Gorj şi Mehedinţi.

 

Întrecerile "Cupei Oltenia" se vor desfaşura în staţiunea turistică Băile Govora, pe teren sintetic, de dimensiuni reduse, situat în incinta Bazei Sportive "ADITEN", (str.Vasile Alecsandri, nr.15, tel.0250.77.00.60, persoană de contact Ionescu Adrian, telefon 0744.50.90.88). Baza sportivă este dotată cu toate facilităţile pentru desfăşurarea de competiţii sportive (vestiare, duşuri, bar, etc.)

 

Detalii tehnice şi referitoare la componenţa echipelor:
- echipele vor fi formate din 6 jucători (1 portar şi 5 jucători de câmp).
- lotul fiecărui barou va cuprinde maxim 12 componenţi.
- un meci se va desfăşura pe durata a două reprize de câte 15 minute, cu 5 minute pauză.
- în meciurile eliminatorii, în caz de egalitate după cele două reprize regulamentare, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 5 minute, fără pauză. Dacă egalitatea persistă, se vor executa câte 5 lovituri de departajare pentru fiecare echipă.
- la finalul întrecerii, se vor acorda premii şi diplome tuturor echipelor participante.

 

Taxa aferentă înscrierii la "Cupa Oltenia" este de 400 lei pentru fiecare echipă şi poate fi virată până la data de 01.09.2007 în contul Baroului Dolj nr. RO07 RNCB 0134 0416 5590 0001, deschis la BCR Craiova. Taxa este destinată suportării costurilor pentru chiria bazei sportive, plata arbitrilor, personalizarea cupei, confecţionarea de diplome, album foto digital şi DVD-video.

 

În condiţiile în care Vila Themis din Călimăneşti-Căciulata nu poate asigura găzduirea participanţilor la competiţie, este necesar ca fiecare dintre echipele participante să îşi asigure cazarea.

Participarea la acest eveniment poate fi confirmată până la data de 31.08.2007, urmând a se comunica şi o persoană de contact, în vederea unei colaborări optime. Totodată, este necesar ca până la data de 07.09.2007 să se transmită componenţele echipelor.

 

Din partea Baroului Dolj, persoana de contact este dl. av. Dragoş Nicu - manager de proiect (tel. 0723.54.66.84, e-mail nimidra@gmail.com).

 

Informaţiile referitoare la organizarea turneului vor putea fi găsite pe website-ul Baroului Dolj, www.barouldolj.ro , la rubrica Evenimente.