Evenimente / Baroul Dolj

18 Februarie 2013

T.N.M.S.C - "REVIZORUL" vine la Craiova

 

Horatiu Malaele si George Mihaita

pe scena Teatrului National "Marin Sorescu"

Marti, 5 martie, ora 19.00

 

Doi dintre cei mai iubiti actori de comedie, artistul-vrăjitor Horatiu Malaele si directorul Teatrului de Comedie Bucuresti, George Mihaita aduc, pe scena Teatrului "Marin Sorescu" din Craiova, celebra satira politica a lui Nikolai Gogol, "Revizorul". Spectacolul de teatru, in regia lui Horatiu Malaele, a fost primit cu entuziasm atat de public, cat si de critici, pe toate scenele nationale si internationale pe care s-a jucat. Cele mai importante ziare britanice au elogiat spectacolul "Revizorul", cu ocazia Festivalului International Fringe, din Edinburgh, laudand "inalta calitate profesionala si de un comic extraordinar al piesei".

Maestru in arta actoriei, Horatiu Malaele demonstreaza cu "Revizorul" ca este un creator de mare valoare si ca regizor. Piesa uimeste printr-un umor dramatic, perfect construit si riguros urmarit pe tot parcursul sau. Primarul si apropiatii sai, administratori ai vietii publice, traiesc drama mediocrilor, starnind un ras amar publicului. Rasul e provocat pe muchie de cutit, pentru ca spectatorul face haz de necazul sau.

Marti, 5 martie, ora 19.00, la Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova, asigurati-va ca petreceti o seara de exceptie impreuna cu mari actori ai scenei romanesti!

Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol.