Evenimente / Baroul Dolj

02 Octombrie 2013

SEARA BAROULUI DOLJ la Filarmonica Oltenia, vineri, 18 octombrie 2013

Uniunea Națională a Barourilor din România

Baroul Dolj

CRAIOVA Capitala Culturala Europeana 2012 logo

 

 

SEARA BAROULUI DOLJ LA FILARMONICA OLTENIA

Vineri, 18 octombrie 2013, ora 20.00

 

 

 

Logo Toamna Culturala

 

COMUNICAT

în atenția avocaților din Baroul Dolj

 

Stimați colegi,

 

Consiliul Baroului Dolj vă invită, vineri, 18 octombrie 2013, la ora 20.00, la Filarmonica Oltenia din Craiova unde va fi organizat un concert de muzică franceză sub titlul "Seara Baroului Dolj" care îl are ca solist pe Dan Atanasiu alături de Orchestra simfonică a Filarmonicii „Oltenia" aflată sub bagheta dirijorului François Robert Girolami din Franța. Concertul va fi urmat de un cocktail oferit de Baroul Dolj.

 

"Seara Baroului Dolj" se înscrie în acțiunile de promovare a culturii pe care Baroul Dolj le-a întreprins cu regularitate în ultimii ani și este organizată pentru prima dată în istoria baroului. Ca și în cazul celorlalte acțiuni profesionale, sociale sau cultural-sportive, sperăm ca și "Seara BarouluiDolj" își va găsi locul în rândul evenimentelor pe care baroul le va organiza în mod tradițional, în fiecare an, sub denumirea generică „TOAMNA CULTURALĂ A BAROULUI DOLJ".

 

Sperăm ca "Seara Baroului Dolj" să sensibilizeze comunitatea noastră cu privire la cultură care este constituită de totalitatea valorilor create de omenire, complexul care include cunoaşterea, credinţa, arta, legea, obiceiurile şi alte capacităţi dobîndite de om ca membru al societăţii, valori ce trebuie să fie transmise din generaţie în generaţie.

 

La spectacol vor avea acces doar abonații Filarmonicii Oltenia și avocații din Baroul Dolj. Accesul avocaților la spectacol se va face pe bază de bilet. Biletele se pot ridica gratuit de la sediul Baroului Dolj începând de luni, 7 octombrie 2013.

 

Prin organizarea acestui eveniment, Baroul Dolj susține, de asemenea, proiectul "CRAIOVA, CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ 2021".

 

           Prof.univ.dr.

         Ion Turculeanu

               Avocat

     Decanul Baroului Dolj