Evenimente / Baroul Dolj

14 Decembrie 2015

Baroul Dolj - Campania “FII BUN ŞI DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN“

 

CAMPANIA

"FII BUN ŞI DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN"
Ediția a IX-a

2015

 

Stimaţi colegi,

 

"FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" este o campanie de ajutorare a copiilor şi bătrânilor nevoiaşi din comunitatea noastra. Campania este realizată de Baroul Dolj încă din anul 2007 şi constă în colectarea la sediul Baroului Dolj de bani, haine şi încălţăminte, pături, jocuri şi jucării, etc. care vor fi distribuite în perioada Crăciunului la colectivităţile de bătrâni şi copii aflaţi în dificultate.

 

Sumele de bani adunate în perioada următoare iniţierii campaniei "FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" vor fi folosite de Asociația Vasiliada pentru asigurarea hranei zilnice a unor copii care provin din familii nevoiașe din comunele Sadova, Goicea si Valea Stanciului și care au rezultate foarte bune la învățătură.

 

Celelalte obiecte (haine şi încălţăminte, pături, jocuri şi jucării, etc.) donate în cadrul acestui proiect, vor fi distribuite, direct, la persoane cu o situaţie socială deosebit de grea din judeţul Dolj, prin intermediul Asociaţiei Vasiliada, partener de tradiţie al Baroului Dolj în derularea campaniei FII BUN ŞI DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN.

 

Cu cât sumele şi obiectele donate vor fi mai mari şi mai multe, cu atât mai mulţi oameni se vor bucura de sărbătoarea Crăciunului.

 

Am credinţa că prezentul proiect, bazat pe sentimente umanitare, pe generozitate şi afecţiune, se va constitui într-un element de repoziţionare a profesiei noastre în viaţa socială a Cetăţii şi va împlini şi pe plan sentimental menirea noastră ca indivizi.

 

Lucian- Bernd Săuleanu
Avocat

Decanul Baroului Dolj