Evenimente / Nationale

01 Septembrie 2014

Comunicat "Beach Volley", 30 - 31 august 2014 (Cum a fost...)

 

Sâmbătă, 30 august și duminică, 31 august 2014 Baroul Dolj a participat la turneul caritabil Beach Volley 2014, organizat de Rotaract în parteneriat cu Sala Polivalenta Craiova, competițăie la care au participat mai multe instituții publice și de cultură, precum și societăți comerciale din județul Dolj.

Scopul acestei acțiuni a fost strângerea de fonduri necesare reabilitării Gradiniței nr. 35 Șimnic, din județul Dolj, bani care erau strânși atât din taxele aferente înscrierii fiecărei echipe, cât și din donații personale ori colective.

Într-o atmosferă dominată de fair-play, că o adevarată competiție sportivă între amatori, inițiativa unui astfel de turneu a fost una lăudabilă, Baroul Dolj aflându-se la a doua participare consecutivă, turneul fiind la a doua ediție.

Din echipa Baroului Dolj au facut parte și membri ai Asociației Tinerilor Avocați din Baroul Dolj, cu toții înțelegând să sprijinim împreună această acțiune caritabilă, pe care cu siguranță o vom susține și la edițiile viitoare.